In Nieuws

VEGA projects realiseert op dit moment in samenwerking met DOEN uit Rotterdam, het ontwerp, projectmanagement en het complete inbouwpakket voor zowel TMC als CH Robinson. Resp. 1000m2 en 2000m2 kantoor.

C.H. Robinson is een van de grootste logistieke dienstverleners ter werelden houdt zich bezig met met goederenvervoer, logistieke oplossingen, informatiediensten en het leveren van verse producten voor klanten wereldwijd, variërend van grote multinationals tot kleine lokale bedrijven in een verscheidenheid van industrieën.

C.H. Robinson werkt via een netwerk van kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft in Europa sinds 1993 een netwerk opgebouwd van meer dan vijftig vestigingen met meer dan 1.100 medewerkers.

Een onderdeel van C.H. Robinson is haar TMC divisie die alleen focust op grote multinationals en de gehele supply chain van deze bedrijven optimaliseert en beheert. TMC was al gevestigd in het Coen Gebouw in Amsterdam, maar zal na de verbouwing naar een grotere ruimte op de 10de verdieping verhuizen.

De keuze van C.H. Robinson voor kantoorgebouw Teleport en voor TMC naar een grote verdieping in het Coen gebouw is ingegeven door de strategische positie van het gebouw en de ruimte die het gebouw biedt om zich verder uit te breiden.

Vega Projects verhuisd naar Amsterdam - foto 1Nieuwe huisvesting Takeaway.com foto 1