Beschrijving

Nabij het Westerpark te Amsterdam ligt de Molenwerf, de nieuwe huisvesting van Kennedy Van der Laan. De tweede en derde verdieping zijn volledig gerenoveerd door VEGA Projects waarbij een sparing van 100m² is gecreëerd in de verdiepingsvloer. Hierdoor is een bijzondere vide ontstaan waar naast zitplekken van het bedrijfsrestaurant ook de kunst van Kennedy van der Laan goed tot zijn recht komen.

Op het dak is een nieuwe staal constructie gemaakt waarbij een glazen kas toegang biedt tot het nieuwe dakterras. In samenwerking met IQNN Development, de projectontwikkelaar en MVSA Architects dat een schitterend ontwerp bedacht heeft, is dit een ontzettend bijzonder resultaat geworden.

Projectnaam: Kennedy van der Laan Amsterdam
Ontwerp: MVSA Architects
Projectmanagement: IQNN Vastgoed
Oplevering: 2018
Vloeroppervlak: 4.000m²
Fotograaf: Copyright Ruben Visser

Recente projecten