Description

Near the Westerpark in Amsterdam lies the Molenwerf, the new housing of Kennedy van der Laan. The second and third floors have been completely renovated. A recess of 100m² has been created in the floor for the special loft where, in addition to seating areas of the company restaurant, the art of Kennedy van der Laan also comes into its own.

A new construction has been made on the roof of the project in which a greenhouse has been placed for access to the roof terrace. In collaboration with IQNN Real Estate, the project developer and MVSA Architects, who came up with a beautiful design, the result is astonishing.

Project name: Law Firm Kennedy van der Laan
Location: Amsterdam, The Netherlands
Design: MVSA Architects
Project management: IQNN Real Estate
Completion: 2018
Floor area: 4000m²
Photographer: Copyright Ruben Visser

Most Recent Projects